zondag 29 mei 2011

Weekmenu - het vervolg

Dus, na mijn vorige bericht over mijn mislukte poging tot weekmenuten vorige week, dacht ik het nog eens te proberen. Afin, eigenlijk probeer ik iedere week met een wisselende graad van succes.

Wat wordt er (waarschijnlijk) de komende week gegeten ten huize Karbonkri?

Morgen gaan we BBQ-en. Deze keer wordt de tzatziki vervangen door humus, maar voor de rest blijft het vlees (ham en witte pens, wij doen niet aan chique of hoogstaand BBQ-en), sla, krielaardappelen (toegegeven, klinkt iets chiquer dan een gewone patat) en dus humus.

Maandag gaat Dochter op schoolreis, zal laat thuis zijn en dus wordt het Snelle Spaghetti.

Dinsdag maak ik risotto met groene asperges. Vegie dus. Alleen liet Dochter bij het uitpakken van de boodschappen al weten dat ze geen groene asperges gaat lusten. We zijn verwittigd.

We doen woensdag weer een poging om biefstuk friet te maken. Met sla. En hamburger voor de dochter.

Die chipolata's moeten toch ooit opgegeten worden en dat gaan we donderdag proberen te doen. Samen met de broccoli en puree.

En dan maken we vrijdag zalmtaartjes met groene boontjes.

Tenminste, dat is de bedoeling. Ik laat nog weten of het gelukt is. En wie weet komt er nog wel een fotooke.

2 opmerkingen:

Katja (@Yane) zei

Klinkt iet slecht allemaal! Vergeet geen fotootjes te nemen;).

Josine zei

Ben ook benieuwd voor het resultaat, ik heb hier al weken de gesneden stof liggen voor een rokje, en ik denk dat ik er vanavond eindelijk aan ga beginnen, dankzij jouw verslag. Al veel guerilla-gebreid trouwens? Ik vind nergens je adres om je persoonlijk te mailen en vergat het op te schrijven toen in Okkazi.